www.hasznaltmotorok.hu 

  
  Kereső Bezárása 
 
  
 
  
 
  
Copyright
  
 

Jogi tudnivalók

A hasznaltmotorok.hu internetes oldalon található minden képi és szöveges tartalom, továbbá azok elrendezése és kreatív megoldásai szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása, a személyes használatot meghaladó mértékben, kizárólag a hasznaltmotorok.hu kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

A Tutto Moto Kft. bárki számára engedélyezi, hogy a hasznaltmotorok.hu domain-en elérhető weboldalát , amely kizárólagos tulajdonát képezi, bárki meglátogassa, tartalmát megtekintse. Az említett weboldal felhasználását az erre vonatkozó törvények, valamint az alábbi jogi feltételek szabályozzák. Ön a weboldal látogatásával elfogadja ezen feltételeket, még akkor is, ha nem regisztrált felhasználó.

A Tutto Moto Kft. az oldal tartalmainak és részeinek elmentését nem engedélyezi, továbbá nem engedélyezi az oldal, illetve részeinek beágyazását másik weboldalba (pl. frame technológiával).

A hasznaltmotorok.hu oldal tartalma tájékoztató jellegű, bárminemű továbbfelhasználásának következményeiért a Tutto Moto Kft. felelősséget nem vállal. A weboldal tartalmai, az elvárható legnagyobb gondossággal készültek, ennek ellenére a Tutto Moto Kft. nem vállal felelősséget a tartalom elavulásáért. A Tutto Moto Kft. jogosult a weboldal tartalmát előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztatni.

Üzemeltető a hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért, illetve kárért felelősséget nem vállal. A közízlést- és törvényt sértő valamint az oldal struktúrájába nem illő adatokat, képeket, fájlokat, megtévesztő hirdetéseket az Üzemeltető, minden értesítés, előzetes bejelentés nélkül jogosult törölni rendszeréből.

Üzemeltető nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információ tartalmát valamint nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében Üzemeltető szolgáltatásait megrendelő Hirdető által rendelkezésre bocsátott információk tekintetében Hirdető minősül szolgáltatónak.

Üzemeltető nem garantálja az oldalon található funkciók hiba- és zavarmentes működését és ezen zavarok kijavítását valamint az oldal vagy annak elérését biztosító szerver vírusmentességét. Azok használata igénybe vevő és hirdető saját kockázatára és felelősségére történik.
Szerződő Felek által írásban létrejött szerződések megszűnése kérdésében elsősorban az abban foglaltak az irányadók.

Az ingyenes regisztráció is szerződésnek minősül. A keretein belül feltöltött 3 darab ingyenes motor – korlátlan alkatrész, ruházat – hirdetést az Üzemeltető a Hirdető szerződésszegése esetén minden értesítés, előzetes bejelentés nélkül jogosult a rendszeréből törölni. Ilyen szerződésszegésnek minősül különösen az egy hirdetőtől származó két- vagy több hirdetés bármilyen formában történő elhelyezése továbbá, ha a hirdetés szövege más internetes oldalra való utalást, hivatkozást tartalmaz vagy a hirdetésben bújtatott reklám található.
  

 
  
 
  

Hirdetés

 
 
 

Hirdetés